www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Motivationsdipp

Har haft en liten motivationsdipp i några dagar nu, och har det fortfarande egentligen. Tänkte bara skriva några korta rader här innan jag hoppar in på jobbet och ska börja min jobbdag. 
Igår var jag och Lisa ut till stallet på morgonen, men jag red inte. Jag pysslade runt lite istället och packade lite höpåsar och tog in hästar. Imorgon blir det eventuellt att åka ut till stallet, har egentligen inte planerat så långt. 
 
Vad vill ni läsa om här? Har ni förslag på inlägg eller olika teman ni gärna skulle vilja läsa om? Tipsa gärna mig i så fall så jag kan komma med massor av härliga blogginlägg. 

Våren är på väg snart i alla fall, det känns i luften. Idag är det 12 grader varmt och strålande sol här. Man får ju hopp om sommaren :)! Bloggdesignen kommer göras om till lite mer vårigt tema, och kanske en bild på Tinna istället för på Sóley haha. 
 
 

Feykir från Knutshyttan

Tänkte visa en film på Feykir från Knutshyttan, som är Tinnas pappa. Filmen är från avels-VM 2009 och jag tycker han verkligen visar en fin tölt. Man förstår vart Tinna har fått sin lätta tölt från ;D Texten nedan är tagen från Jöklahästars hemsida. Den hittar ni HÄR. Feykir tävlas just nu av Jökuls dotter, och Feykir kommer betäcka hemma på deras gård sommaren 2016.  
 
"E: Mökkur frá Varmalæk (elitpremierad för avkommor)
U: Brún frá Kúskerpi

Feykir är en stor och maffig femgångs hingst med mycket utstrålning och ett trevligt temprament.
Högst bedömda hingsten efter Mökkur i Världen och högst bedömda hingst i Sverige 2009 då han höjde sin bedömning till 8,56!"
 
 

Måndagsmorgon och hästgodis

Jaha, då sitter man här igen, Måndag morgon. Ny vecka med nya möjligheter eller någonting i den stilen. Jag skall försöka hinna ut till stallet några dagar denna vecka, men har ganska mycket i skolan denna vecka. Så det ska bli skönt när denna vecka är slut. Haha. 
 
Denna morgon började jag med en timmes morgonpromme. Nu sitter jag lite halft ustlagen i soffan och har en föreläsning. Lyssnar med ena örat faktist. Och hinkar i mig en stor kopp te. När jag var ute och gick så smet jag in på ICA för att köpa morötter. Ska faktist prova att göra lite hästgodis. Har hittat ett recept jag tror på så ikväll blir det att baka lite. 
 
Havregryn 5 dl
Mjöl 2,5 dl
Sirap ca 1,5 – 2 dl
 
Kommer eventuellt byta ut sirapen till honung, och kommer även ha i lite äpplen i smeten. Kika gärna in senare ikväll för att se mitt färdiga resultat. Någon som har testat att göra eget hästgodis? 
 
Tinna i sommras med hennes fina Sibelius. 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0