www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Harry Horse

Sitt och surfar runt lite på nätet just nu, har ett seminarium som börjar om ca tio minuter så väntar på att det ska börja. Kikade in på Harry Horse hemsida för att se om det har kommit några nya och roliga produkter. Självklart hade det gjort det. Så roliga färger så! 

Någon som vet någon återförsäljare här i sverige? Jag kan inte hitta någon...

 
 

Dagen

Nu sitter jag här i soffan, har mäkta ont i benen efter tre dagars ridning på rad. Imorgon kommer det bli vila för både Tinna och för mig. Sen är vi påt igen på Torsdag. Har nu lagt upp en lite bättre plan för henne, då jag har ridit henne tre gånger och vet på ett ungefär vad hon kommer ihåg från sin tid som ridhäst. 

Planen är att jag fortsätter rida runt inne i paddocken i ca två veckor till, hon går nämnligen barfota så det passar bra med korta pass inne på vår mjuka ridbana. När skorna har åkt på kommer jag börja med ridturer ut i naturen och skogen, då kommer det bli mycket fokus på framåtbjudning och tempo. Så hon får upp flåset lite. 

Nedan ser ni ett gäng bilder från dagens ridpass, inte alls så bra kvalitét då det är bilder tagna från några filmklipp som Lisa filmade. Hon är just nu väldigt rund, och har långa och oskodda fötter så det kommer bli skillnad när hon får lite pedikyr. Men inte illa för att ha stått i en hage i ca två år tycker jag :) Hon är så fantastiskt snäll den där Tinna :)

 

Skittidigt

Idag är det en skittidig morgon som gäller för min del, är uppe innan tuppen och har redan vart vaken ett helt gäng med minuter. (gick upp 05.30) Ska nu åka till skolan och sätta mig och plugga innnan jag börjar jobba. Hinner plugga ca två timmar vilket är väldigt bra. Då slipper jag ha det hängande över mig sedan när jag kommer hem. Även fast jag måste fortsätta att plugga då. 
 
Ikväll blir det stallet med Lisa igen. Kulkul. Nej nu måste jag verkligen rusa. Vi hörs senare :)!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0