www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En underbar dag

Denna dag har verkligen blivit finfin, imorse var det lite tråkigt väder och nästan lite regn i luften. Men nu under kvällen har det verkligen spruckigt upp och är strålande nu. Jag har suttit och jobbat med lite grafiska saker under eftermiddagen men börjar snart att bli klar för dagen. Har fått väldigt många beställningar på olika layouter samt trycksaker den senaste tiden vilket jag tycker är superkul! Är det någonting ni behöver hjälp med, tveka inte att höra av er till mig.
 
Tanken var att gå ut på Satin en snabb sväng ikväll, men det var stängt så det får bli någon annan dag. Imorgon och på Torsdag kommer jag jobba dubbla pass. Både på restaurangen, men även på Strömpis under nätterna. 
 
Nu sitter jag och väntar på att Lisa ska komma förbi (förhoppningsvis) är verkligen sugen på att gå ut och gå i denna sol. Någon av er som bor i eller i närheten av Örebro? 
 
 
 
 

Poddcast, Daniel Möter

Jag är ett stort fan av poddcast, och därför blev jag extremt glad när jag såg denna nyhet på min facebook!

I premiäravsnittet i den nya poddcasten ” Daniel Möter” får vi lära känna Bernt Severinsen. Att lyssna på podd är enkelt och smidigt, du kan lyssna i bilen på väg till jobbet eller skolan, eller varför inte när du mockar stallet.

I en öppen och ärlig intervju berättar Bernt Severinsen om hans hästliv, köpet av den egna gården och självklart historien om den egenavlade superhästen Tigull fra Kleiva.

Ni hittar första Podden HÄR.

 

Jag hoppas verkligen att det kommer bli en lyckad podd, har själv inte hunnit lyssna på den men ska göra det när jag går till jobbet imorgon! :)

Så här spenderar jag dagen!

En väldigt grå dag är det idag, ruskigt kallt och blåsigt ute plus att regnet står som spön i backen. Mamma kom förbi med tidningen islandshästen igår och den är alltid lika rolig att kika i. Speciellt eftersom jag såg några verk jag hade gjort. (Om ni kikar på sidan 39 ser ni en affisch som jag har gjort)

I veckan ska jag spendera några dagar i stallet vilket känns skönt, vi är några tjejer som har börjat samåka eftersom vi bor i samma del av Örebro. Känns såååå onödigt att åka i tre bilar ut till stallet som vi har gjort tidigare haha. 

Nu ska jag faktist iväg och äta en pizza, ska bli smarrigt. Ett bra avslut på en jobbhelg! Hoppas ni har haft en riktigt bra helg!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0