www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En underbar dag

Denna dag har verkligen blivit finfin, imorse var det lite tråkigt väder och nästan lite regn i luften. Men nu under kvällen har det verkligen spruckigt upp och är strålande nu. Jag har suttit och jobbat med lite grafiska saker under eftermiddagen men börjar snart att bli klar för dagen. Har fått väldigt många beställningar på olika layouter samt trycksaker den senaste tiden vilket jag tycker är superkul! Är det någonting ni behöver hjälp med, tveka inte att höra av er till mig.
 
Tanken var att gå ut på Satin en snabb sväng ikväll, men det var stängt så det får bli någon annan dag. Imorgon och på Torsdag kommer jag jobba dubbla pass. Både på restaurangen, men även på Strömpis under nätterna. 
 
Nu sitter jag och väntar på att Lisa ska komma förbi (förhoppningsvis) är verkligen sugen på att gå ut och gå i denna sol. Någon av er som bor i eller i närheten av Örebro? 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!