www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Perfect match

 

Svar på frågestund

Vad använder du för kamera?
- Jag fotograferar mycket med min Canon EOS 50D, men jag tar även väldigt många bilder med min mobil som är en iphone 5s.
 
När börja du rida islandshäst? 
- Jag började rida islandshästar sommaren när jag skulle börja sjuan. Det var alltså för 10 år sedan om jag inte räknar helt fel... Då åkte jag iväg och red på ett ridläger på Lilla Fors Islanshästar och hade då Loke som ridlägershäst. Tycker det är väldigt roligt att Loke står vid Tess nu. På bilden nedan är det jag och Loke förra sommaren. 
 
 
Har du bara ridit islandshäst?
- Innan jag började rida islandshästar red jag på "vanlig" ridskola vilket jag gjorde från att jag var tre år tills att jag började rida islandshästar. Jag tycker det är mycket roligare att rida islandshästar. Jag var nästan ständigt rädd när jag red "vanliga hästar". Ridlärarna hade dålig koll på hästarna, och hästarna hade inte någon respekt för ridlärarna eftersom ridlärarna kom och gick på rullande band. Det var ett under om alla elever höll sig kvar på hästarna en hel lektion. 
 
Vilka bloggar läser du dagligen?
- hm... jag läser inte supermånga bloggar dagligen, är ju främst inttresserad av att läsa islandshästbloggar men i sanningens namn tycker jag inte vi islandshästbloggare är så speciellt bra på att uppdatera. Säger inte att jag är bäst på att uppdatera, jag kommer in i dåliga perioder jag med. Men åter till frågan. De bloggar jag läser varje dag är Emilisa, Paulinas samt Tyrashästar. Men tittar in då och då på andra bloggar med. 
 
Vad är det bästa med Soley?
- Att hon är så otroligt snäll och söt häst. Hehe. Nej men hon är en häst med stort hjärta och väldig stor personlighet. Busigt, spralligt litet sto med glimten i ögat. Absolut en häst jag har trivts bra med. Hon är väldigt rolig.
 
hur bor du? 
- Jag har ganska nyligen flyttat in till Örebro, och bor med min sambo i en toppenlägenhet. Nybyggd, ljus och fräsch. Någon dag planerar jag att ta lite bilder inifrån våran lilla lägenhet. Lägenheten är en tvåa på 55kvm så den är nog inte jätteliten när jag tänker efter. Finns värre sätt att bo på i Örebro.
 
 
hur länge har du och din kille vart tillsammans? 
- Vi har snart varit tillsammans i två år men har träffats längre än så. 
 
vad är dina mål för 2015 inom ridning? 
- Oj, vilken svår fråga. Jag vill verkligen få full koll på tölten gällande takt, tempo och form. Takten har börjat bli riktigt bra och formen är påväg. Men det finns fortfarande mycket att jobba med.
 
kommer du tävla soley någonting?
- Jag har som mål att komma ut på lite tävligar i vår. Har funderat på en tävling uppe på Forsen i Mars. Vet inte exakta datumet men tror det ska vara firmakeppni. 

Felsteg

Tänk att hästar kan vara så extremt fina att se på. Ena sekunden, och andra sekunden ser dom ut som hej kom och hjälp mig. Haha. När jag ser hästar som springer tänker jag bara på själva galoppsprånget (det fina!). Men när man delar upp ett galoppsprång så ser dom ju lite knasiga ut. Vanligtvis brukar jag radera alla felstegsbilder när jag fotograferar, men ibland kan det vara kul att kika på och få sig ett litet skratt.
Har ni kvar felstegsbilder eller tar ni bort dom? 

 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0