www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Star rider

Säker inte någon som har missat att Tyras kollektion från starrider har släpts nu. Vet inte riktigt vad jag tycker om sakerna. Ridbyxorna/ridtightsen tycker jag ser grymt sköna ut och jag är mycket sugen på att investera i ett par sådana nu när pengar rullar in i företaget så bra. Skulle vara kul att unna sig någon gång ibland. Men tycker det är synd att dom inte har gylf och knapp. (såååå synd att ridbyxorna inte påminner mer om de förra hon hade)

De övriga produkterna kan jag inte säga att jag är speciellt förtjust i, inte min stil helt enkelt. Jag gillar stilrena saker och det är lite för mycket färg och mönster i denna starrider kollektion ifall du frågar mig. En sak som fick mig att höja på ögonbrynen var schabraket med en ficka för mobiltelefonen. Så man ska kunna se vem som ringer. Men vem kan böja sig till den vinkeln när man sitter på hästen kan man ju fundera..? Då är tröjan med mobilficka hundra gånger smartare.
 
 

Bästa almanackan.

Bästa almanackan har kommit. Den kom igår på posten. Kung. Nu kan jag börja planera mitt liv som student. 
 

Unghästbedömning

I söndags var det unghästbedömning på Tenglagården och jag kom på att jag inte har visat några bilder där ifrån... tänkte att jag laddar upp ett gäng bilder här. Det var en trevlig dag, med mycket fint väder och fina hästar. Var väldigt kul att fotografera och kolla på då Nina berättade lite hur en bedömning gick till och hur man vill att hästen ska vara. Har inte vart på någon unghästbedömning tidigare så var kul att få lite info om avel. 

 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0