www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Flyttar till Nouw

Nu är det bestämt, jag flyttar över min blogg till Nouw även fast jag länge har gillat blogg.se Jag ser dock större fördelar med att blogga vid Nouw än vid blogg.se. Inom kort kommer jag även skapa en egen domän för min blogg.
 
- Nouw har en separat topplista för Hästbloggar
- De håller sidan uppdaterad
- Känns som den bloggportal som för tillfället än "inne"
 
Vill ni fortsätta läsa min islandshästblogg följ länken nedan :) 
 
Ni hittar min nya blogg här: http://Nouw.se/islycka
 
 

Ny header

Hjälp, sitter och knåpar med en ny header. Vilken av dessa två tycker ni jag ska använda mig av? Designen kommer inom tid bli ny med, men jag ska först bestämma vilken bloggportal jag kommer använda mig av. Jag gillar nog mest den nedre header, den är mest stilren. 
 
 
 

Blogg.se

Okej, hjälp mig nu. Det är dags att byta bloggportal tror jag. Blogg.se gör mig helt galen när man ständigt får felmeddelanden och har problem att öppna vissa sidor. Eller är det bara jag? 
 
Är det fler där ute som har problem med denna bloggportal och blir lika tokig som mig på det? Blogg.se känns gammalt, och ouppdaterat. De skulle behöva se över hela portalen och laga de många buggar som finns. (Inte minst den i designläget som har varit i flera månader...) 
 
Detta felmeddelande fick jag otaliga gånger imorse, när jag försökte logga in på min profil. Jag tror det kan vara droppen. 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0