www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En klapp på exeln

Nu kan jag ge mig en klapp på axeln, jag har precis lämnat in en rapport. Och jag har även börjat skriva på min andra rapport som ska vara inlämnad på Söndag. Mycket att skriva just nu, och jag hoppas verkligen att jag kommer hinna klart. Känner att stallet kommer lite i andra hand just nu. Men jag känner att jag verkligen måste ta skolan seriöst. Vill ju jobba inom detta och vill att åren ska gå fort. 

Pluggar ni någonting eller jobbar ni? 
 
 Bjuder på en fin bild på Alvas förra häst Frodi från Hendriks. En riktigt snygg kille som alltid blir bra på bilder. 

Unghästchampionat, stenholmen.

Har helt glömt bort att berätta att jag, Lisa, Tess, Linnea och Hellan åkte till Stenholmen och deras unghästchampionat. Mycket fina hästar var det där och Tess visade sina fina hästar Samson från Tenglagården och Valkyria från Tenglagården. Valkyria är ett av Tinnas föl, en stor häst som påminner mycket om sin mamma till utseendet. 

På vägen hem fick jag även prova på att köra transport för första gången, spännande men inte alls så läskigt som jag hade räknat med. Gick ju väldigt bra faktist. 

Var någon av er vid unghästchampionatet? :D

Valkyria från Tenglagården. 

Min outfit

 
Vad har ni på er för kläder när ni är i stallet en vanlig dag? Jag har verkligen fått en standarduppsättning med kläder som består av bästa ridbyxorna från Hööks, en piké, min fleecetröja från 66 north samt mina ridskor och ibland chaps när jag vill känna mig lite extra seriös. 

Men snart är det dags att byta ut dessa kläder mot min mysiga overall. Bästa klädesplagget någonsin, men till nästa vinter är det faktist dags att köpa en ny overall då min är trasig lite här och där hehe... 

Vad brukar ni ha på er i stallet?
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0