www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Förberedelser

Just nu sitter jag och förbereder det sista inför GK-Kvalet på forsen. Jag skriver ut lite listor på de som vill bli fotade så jag inte glömmer bort vilka klasser de rider. Ska du rida GK-kvalet? I så fall kan ni skriva en liten kommentar här nedan ifall ni vill bli fotograferade. Bilderna kommer att finnas till försäljning för 60:- bilden. Kommer läggas upp på min hemsida!

Bilderna här nedan är från GK-SM förra året, uppe på Romme.

 
 
 

Dagens ridning

Nu har vi kalasat klart här hemma, vi har varit många människor. 14 stycken blev vi, med folk från både min och Hampus sida. Mycket tårta blev över så nu har vi tårta till många dagar framöver. haha. 

Idag tog jag mig en uteritt i naturreservatet. Har nog aldrig varit så blöt och kall som idag. Eftersom vädret såg lovande ut när jag red iväg hade jag knappt några kläder på mig. Var blöt in på skinnet, och väldigt kall. Men Sóley gick bra. Vi traskade runt mest i skritt på olika vägar i skogen och tog en liten paus vid kalkbrottet. Det är väldigt fint där men Sóley tycker det är lite läskigt. Nästa gång jag rider där ska jag sitta av och ta lite bilder :)! 

Jag hängde runt i stallet ett bra tag efter ridpasset, satt inne hos Tess och Linnea för att försöka få upp värmen och torka lite. När jag var någolunda torr gick jag ut till stallet igen och hängde vidare. Imorgon kommer jag och Hampus åka till stockholm, mer om det kommer imorgon. Ha de gött hej!

 

Hästar och tårtor

Nu ska jag hoppa in i bilen och rulla ut mot stallet, ska ta en uteritt med Sóley ifall vädret inte är allt för dåligt där ute. Här inne i stan regnar det lite just nu. Hoppas verkligen att det är bättre väder där ute. 

Denna morgon har jag bara chillat omkring här hemma, har hunnit tvätta och vikt kläder samt städa lite här och där. Allt detta till bra svensk pop. Håkan Hellström på morgonen är guld. Ikväll kommer det massor av folk hit, Hampus fyller år imorgon och idag ska vi ha lite firande för honom med tårta och kakor. Vi hörs senare :)

Världens bästa brallor samt piké
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0