www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Veckans fråga: vad är er favoritfärg på hästar?

Veckans fråga: vad är er favoritfärg på hästar?


Min är nog skimmel eller svart, det är alltid vackert. Självklart tycker jag Soley är superfin med. Svårt att säga en färg man inte gillar... 


En bild på fina Idis man, han är musblack. 

Finaler på Horse1

Idag kommer finalerna från SM att sändas på Horse1. Tyvärr har jag inte möjlighet att se det eftersom jag är i Spanien nu... Men kul att det sänds på tv i alla fall. Det sänds kl 14.00 och 23.30 idag och även imorgon klockan 16.30. Jenny Mandal kommer vara expertkommentator. 

Kommer ni titta på SM?
 

Idag åker jag till Spanien

Idag åker jag till Spanien och kommer vara där i ca två veckor. Jag ska åka till ett ställe som heter Nerja, där min mormor har lägenhet. Så jag och min pojkvänn kommer att vara där nere nu. Ska bli hur härligt som helst med lite sol och bad.

Bloggen kommer självklart vara aktiv under tiden, då jag har förberett men en massa bra tidsinställda inlägg samt mycket bilder. Kommer ha internett där nere med så kommer förmodligen uppdatera lite då och då där nerifrån. Kommer kunna svara på kommentarer som vanligt. 

Bloggen kommer alltså vara som vanligt förutom att jag inte är i stallet på två veckor, vilket i sig kommer vara väldigt tråkigt. Vill ju vara där så mycket som det bara går...
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0