www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mot Alva och Friends arena

 
Just nu sitter jag på bussen och är påväg till min kompis Alva och friends arena. Vi ska gå på sweden international horseshow. (vill hela tiden säga stockholm horse show men dom har ju bytt namn...) Jag hoppas att det kommer vara många fina hästar men det räknar jag med. Kommer dock inte se några islandshästar.

Ska även bli kul att gå på mässan, jag ska kolla efter ett par bra ridvantar samt en voljock eller schabrak. Vem vet jag kanske hittar något superfint. Vet att man kan hitta läskigt myckt fina saker så det gäller verkligen att hålla i pengarna. 

Jag och Alva kommer sitta i Nordeas Lounge, men dom skulle ha reserverade platser längre ned mot banan med. Så vi kommer nog flytta runt med. Vi kommer även få lite käk i loungen. Lyxigt värre på en Söndag som denna. 
Kommer förmodligen inte sova kvar i Stockholm ikväll utan tar nog ett tåg hem sent i natt. Eftersom Alva måste vara i skolan tidigt på Måndag morgon och jag ska jobba. 
Imorgon flyttar Lisa till Örebro på obestämd tid, hon har hittat en lägenhet några hundra meter ifrån mig. Så det blir perfekt!! Så taggad! Kommer säkert hänga hos henne redan imorgon hehe...

Kommer jag träffa några andra på Friends arena och sweden international horse show?

Ridbilder

Här kommer det lite ridbilder från gårdagens ridpass. Svårt att se om det har blivit någon utveckling i tölten när jag inte har bilder från tidigare månader framför mig nu. Ska nog lägga upp en bild från tidigare så man verkligen ser om det är någon skillnad, och det hoppas jag verkligen haha. 

Tycker hon har helt okej benlyft, vi ska träna lite mer på formen och på takten men just nu orkar hon inte tölta så jättelånga sträckor så vi ska först och främst öva upp styrka i tölten. Vi har börjat träna på att samla henne i skritten för att sedan gå upp i tölt några steg en kort bit. Kommer vara nyttigt för hennes tölt! Har ni några bra övningar för att bygga upp styrka i tölten?

Här nedan ser ni lite bilder på en liten och smutsig hårboll aka Soley. Hon ligger ned i hagen och den är ju inte så ren och torr denna tid på året...

 

Backstage SIHM med Reynir

Har ni sett dessa superroliga klipp där man får följa med Reynir Adalsteinsson backstage på Stockholm international horse showe. Det har kommit upp åtta stycken klipp och Reynir är så härlig och bjuder så på sig själv i dessa klipp.
 
Har sett många kommentarer på dessa klipp på facebook och det är endast bra och fina kommentarer. Tycker det är en rolig idé av Islandshästnyheter att göra det. (Daniel Sundin som filmar) 
 
Här nedan är den första av åtta delar av Backstage med Reynir.
"Detta är den första delen av ”Backstage SIHS med Reynir Adalsteinsson”, ni kommer kunna följa Reynir under hela veckan här på IHN. Det kommer göras längre intervjuer och videoklipp med denna grävande journalist. Sitt tillbaka och njut."
  
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0