www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Uteritt och ny design

I morse var jag ute i stallet, skönt att komma iväg dit ganska tidigt på dagen, speciellt när jag snart börjar att jobba... Sóley och jag började att värma upp lite i paddocken för att sedan rida en sväng ut i skogen. Red en längre bit ute idag än vad jag gjorde här om dagen. Hon tyckte det var så kul så att komma utanför paddocken och rida. Blev både skritt, trav och galopp samt lite tölt.

Imorgon ska jag åka ut till stallet, men vet inte helt säkert om jag kommer rida. Ska eventuellt longera henne, så får vi se hur det går. Men det är ju alltid bra att longera hästen någon gång ibland. Jag ska i alla fall ta med min kameran ut och fotografera lite. Ska fota Lisa och Efni med tror jag.

Just nu sitter jag och försöker få till det med min nya bloggdesign... det går sådär kan jag ju erkänna. Det vill sig inte riktigt. Men snart så kanske det funkar haha! 
 

Sóley

 
      
 

Avelsvisning

Nästa vecka är det avelsvisning på Sundbyholm i Eskilstuna. Blir att åka dit på Tisdagen och kika då min kompis häst ska visas. Kommer självklart ha med mig kameran och jag hoppas att det blir bättre väder än på bilderna nedan som jag fotade på en avelsvisning vid strömsholm för ett par somrar sedan. Mycket regnig visning var det!

Så jag håller alla tummar och tår för att det blir fint väder, och självklart att Alvas häst får en bra bedömning. Men det trot jag nog! Hon är så fin så. Åker eventuellt ned till Eskilstuna på måndag och putsar lite på henne.

Någon mer som ska åka på avelsvisningen på Sundbyholm?

 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0