www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

December 2014

December 2014
 
Töltade
Fick många bilder på när jag och Soley töltade. Väldigt kul att se skillnaden från några månader sedan, då tölten inte alls var i samma kvalitet. 
 
Många uteritter på mysiga Idi
Det blev många härliga och långa uteritter på Idi. Mestadels utan sadel då han är så fantastiskt gullig och snäll. Vissa kvällar pyntade vi oss fulla med reflexer och red ut en sväng i mörkret. Både spänannde och mysigt.
 
Red med handhäst
Red mycket med handhäst. Jag red på bästa Loke och hade med mig Enya som handhäst. 
 
Ninja flyttade
Lisas lilla häst Ninja flyttade till Örebro. Flytten gick mycket bra och jag passade på att fotografera när hon släpptes ut med sina nya hästkompisar. 
 
 
 

Drömmar och mål

Nu när det blir ett nytt år imorgon är det klart att man ska sätta upp lite drömmar och mål med det nya året. Både inom hästarna och hästsporten men även mål för min blogg.
 
Bloggen:
- Blogga varje dag, inte få uppehåll på tre-fyra dagar som ofta hände för min del under 2014. Vet jag att jag ska iväg några dagar får jag helt enkelt göra tidsinställda inlägg.
- Få en sponsor till bloggen
- Öka mitt besökarantal till det dubbla om man jämför med var jag har nu...
- köpa/göra en finfin design! Som jag är nöjd med i fler än en dag. 
 
Hästarna:
- komma ut på tävlingsbanorna med antingen Soley eller med Idi. Eller båda två om möjlighet med det skulle finnas. 
- Få till en riktigt bra tölt med Soley.
 
Drömmer ni om någoting speciellt under 2015? 
 
 

Uteritt

Idag har jag och Lisa varit ute i stallet igen, vi passade på att fixa kvällsstallet med när vi endå åkte dit nu på kvällen. Vi passade på att ta en uteritt, blev en mysig barbacka tur på Idi och så fick vi sällskap av Lisa och Efni. 

Soley red jag mest på stallplanen då det hann bli så mörkt. Inte lika kul att rida ut i mörkret, och speciellt inte när det är isgata på vägarna. Soley fick stå innne ca en halvtimme innan jag började rida, för jag var tvungen att skruva i ett par till broddar inna jag vågade rida iväg. 

Stallet fixade vi lite snabbt innan vi åkte hem. Imorgon är det nyårsafton!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0