www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En blogg, tusen möjligheter

Tänk att de allra flesta människor har en blogg i skrivande stund. Folk sitter och läser vad andra skriver, men även vad jag skriver för någonting. Ibland blir det svårt för mig att förstå det. Att folk vill veta vad lilla jag har att säga, och se på mina bilder. Många människor går in här varje dag, så någonting bra borde jag väl skriva någon gång ibland i alla fall.

Och tänk på så många möjligheter och dörrar som öppnas när man har en blogg, ett gratis sätt att få obegränsat med besökare till din blogg. Ett sätt att framföra din röst till flera tusentals läsare. Även fast jag vet att möjligheterna för denna blogg är stora, så är jag ändå tveksam. Bloggen känns privat, jag vill inte att vissa ska läsa denna faktiskt. Vilket är korkat av mig, har jag en blogg väljer jag ju själv att skriva. Och jag ska ju faktiskt kunna stå för det jag skriver.

Hur är det med era bloggar? Vill ni att alla ska läsa dem?

Även fast möjligheterna är så många för att få en stor blogg för alla oss här ute så blir det bara några få som lyckas på riktigt. Men vad gör dom som inte vi gör? Jag kan säga rakt ut att jag tycker jag tar finare och fler bilder än de flesta större bloggarna, vilket borde göra min blogg bättre men ack nej. Om det ändå vore så väl. Det behövs mycket mer än bara bilder som är fotade med en systemkamera. Du ska även ha en skön personlighet, du ska vara rolig att läsa om. Du ska lyckas skina igenom med din utstrålning genom skärmen till läsare som aldrig någonsin har träffat eller kommer träffa dig. Du ska även ha konsten att skriva intressant. Locka besökare dag efter dag för att komma in och läsa om just dig och ditt liv.

Men klarar man detta är verkligen möjligheterna oändliga.

Hur gör ni för att locka läsare till er blogg? Hur marknadsför ni eran blogg? Eller är bloggen mer som en dagbok ni skriver för er egen skull?

 

 

Throwback, regnigt 2011

Hittade lite gamla bilder på mammas dator som jag fotade för ett tag sedan. Bilderna är från en avelsvisning på strömsholm 2011. (tror att det är den öppna bedömningen). Det regnade nå förskräckligt mycket den här dagen som ni kanske ser på bilderna hehe. Minns även att solen kom fram så fort avelsvisningen var över. 

 

Irriterad

Just nu sitter jag här vid datorn och är lite smått irriterad. Jag är irriterad på de människor som rider med bettlöst. Självklart inte för att de rider bettlöst utan därför att dom så gärna vill övertala folk att sluta rida med bett. Jag accepterar att ni rider bettlöst, det är ju toppen att du och hästen trivs så bra med det, men ni måste även börja acceptera att jag rider med ett bett. Jag rider med ett vanligt tredelat bett, inte med islands-stång eller annat bett med skänklar. 


Ni skriver så ofta att hästar får massor av sår i munnen och mungiporna om man använder bett, men då är frågan till er. Hur hårt rider ni egentligen om era hästar får sår i mungiporna?! Jag har under hela min tid som ryttare ridit med tränsbett och ingen häst har fått sår där.

Skulle bara vilja be er att en gång för alla sluta med denna, ”nu ska vi övertala andra till att rida bettlöst”. Vi accepterar er men då får faktiskt ni acceptera oss och våra val.

 


(med denna text menar jag inte att alla som rider bettlöst försöker över tala andra till att göra det, vill bara att alla ska acceptera alla oavsett om man har bett eller inte) 

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0