www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En blogg, tusen möjligheter

Tänk att de allra flesta människor har en blogg i skrivande stund. Folk sitter och läser vad andra skriver, men även vad jag skriver för någonting. Ibland blir det svårt för mig att förstå det. Att folk vill veta vad lilla jag har att säga, och se på mina bilder. Många människor går in här varje dag, så någonting bra borde jag väl skriva någon gång ibland i alla fall.

Och tänk på så många möjligheter och dörrar som öppnas när man har en blogg, ett gratis sätt att få obegränsat med besökare till din blogg. Ett sätt att framföra din röst till flera tusentals läsare. Även fast jag vet att möjligheterna för denna blogg är stora, så är jag ändå tveksam. Bloggen känns privat, jag vill inte att vissa ska läsa denna faktiskt. Vilket är korkat av mig, har jag en blogg väljer jag ju själv att skriva. Och jag ska ju faktiskt kunna stå för det jag skriver.

Hur är det med era bloggar? Vill ni att alla ska läsa dem?

Även fast möjligheterna är så många för att få en stor blogg för alla oss här ute så blir det bara några få som lyckas på riktigt. Men vad gör dom som inte vi gör? Jag kan säga rakt ut att jag tycker jag tar finare och fler bilder än de flesta större bloggarna, vilket borde göra min blogg bättre men ack nej. Om det ändå vore så väl. Det behövs mycket mer än bara bilder som är fotade med en systemkamera. Du ska även ha en skön personlighet, du ska vara rolig att läsa om. Du ska lyckas skina igenom med din utstrålning genom skärmen till läsare som aldrig någonsin har träffat eller kommer träffa dig. Du ska även ha konsten att skriva intressant. Locka besökare dag efter dag för att komma in och läsa om just dig och ditt liv.

Men klarar man detta är verkligen möjligheterna oändliga.

Hur gör ni för att locka läsare till er blogg? Hur marknadsför ni eran blogg? Eller är bloggen mer som en dagbok ni skriver för er egen skull?

 

 

Kommentarer
Postat av: Johanna | Team Mirax

Ärligt talat är nog bloggen mer för min egen skull för att t.ex. att kunna ventilera, samla tankarna eller bara för det är kul att kunna "tidsresa" tillbaka i tiden och se hur jag tänkte & tyckte DÅ.

Men visst är det kul när andra tassar in på bloggen och lämnar sina avtryck, tankar och idéer. För ibland behöver att höra andra åsikter som man kanske aldrig skulle tänkt på innan.

2014-08-31 @ 18:18:05
URL: http://teammirax.blogg.se
Postat av: Molly

Nej jag vill verkligen inte att vissa människor skall läsa min blogg haha och det är ju ganska dumt egentligen. Har jag en blogg får jag ju räkna med att vem som helst kan läsa det jag skriver. Sedan håller jag med, jag tycker att jag haft snyggare blogg än en del större bloggar, att jag lagt upp bättre bilder och skrivit bättre texter men ändå har jag nästan inga läsare.

Jag marknadsför knappt min blogg. Det enda jag gör är att jag lämnar kommentarer men det är bara när jag tycker det är värt att lämna kommentarer liksom.. Och jag skriver inte lika öppet som om det var en dagbok. Jag försöker väl helt enkelt locka till mig läsare men samtidigt vill jag inte ha vem som helst soom läsare :)

Svar: ja, ibland vill man verkligen att ingen ska läsa bloggen. och ibland vill jag att alla ska läsa den haha
Islycka

2014-08-31 @ 21:28:10
URL: http://mollyr.devote.se
Postat av: Emma

Jag skriver först och främst för att familjemedlemmar som inte bor så nära ska kunna läsa om min och familjens vardag. Men jag blir minst lika glad när människor jag inte känner läser och lämnar en kommentar. ☺️

Svar: okej :) ja det blir man ju
Islycka

2014-09-02 @ 10:49:48
URL: http://www.emmasgarderob.se
Postat av: Sofie

Du ska bara veta hur mycket jag själv funderat över samma fråga! Har inget klart svar, det varierar lite från dag för dag vad jag har för inställning. Men roligt att det är fler som funderar i samma banor där ute.

Svar: ja :) ibland sitter jag och tänkter på vad jag vill med bloggen. ifall den ska vara för mig eller för andra
Islycka

2014-09-03 @ 22:09:10
URL: http://kloffie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!