www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fem saker ni inte visste om mig

1. Våran familj har ägt en islandshäst en gång i tiden. En unghäst som hette Jarpur från Snuggan. E: Lysingur från Tulka. Vi sålde honom när han var fem år och efter att han blev inriden av Frida på Forsens islandshästar. 

Lysingur från Tulka och Lena Mannerheim på bilden, Lena är nu en god vän till familjen och vi försöker att besöka henne minst en gång per år. 
 
2. Jag har ett halvsyskon i USA som jag och min kille ska besöka nästa år.

3. Jag och min vän Lisa bor 2 minuters gång från varandra och hänger ungefär varje dag. 

4. Jag har aldrig skadat mig riktigt under ridningen... (ta i trä!)

5. Jag gillar nordsvenska hästar väldigt mycket och ville ha en när jag var liten. 

Nu åker vi :D

Nu är jag och Hampus på väg, vi hoppad nyss in i bilen som tar oss till Skavsta. Klockan 22 ikväll kommer vi landa i Zadar. Ska bli så skönt så med en liten utlandssemester. Vi kommer vara borta en vecka och enligt vädret kommer det vara över 30 grader varje dag. Jag ska försöka att uppdatera någon dag från Zadar och kroatien i alla fall, med lite bilder så ni får se hur vi har det :)
 
en av många nationalparker som vi skall besöka under resan.

Börjar hända lite

Nu börjar det verkligen hända saker med Sóley. Märker det både på banan och ute i skogen då hon är otroligt mycket lättare att rida i tölten. Fast egentligen är hon kanske inte så mycket lättare, kanske bara är jag som har lärt mig att rida henne bättre. Och det tackar vi för. Hoppas verkligen att vi ska kunna komma ut på tävlingsbanorna i höst, i så fall kommer jag ställa upp i V5 vuxen och eventuellt T8 vuxen. Återstår att se om jag kommer ställa upp i T8 haha... Eftersom Hrimfaxis tävlingar är så nära kommer det bli dem, och eventuellt Edda/forsen. 

Vilka klasser brukar ni tävla? 

 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0