www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stylish


STICKAD TRÖJA - HÄR // VÄST - HÄR
 
Nu ska jag bege mig ut mot stallet, känner mig extremt stylish för att hänga i ett stall. Men så fort jag kommer ut dit kommer jag svida om till min bästa overall. Ikväll blir en uteritt på både Idi och på Sóley. Hoppas bara att vädret håller i sig. Sen ska jag fixa och dona lite i stallet, ikväll är det min tur att göra kvällsstallet. När man gör kvällsstallet tar man in de hästar som ska in, fodrar alla hästar, fyller på vatten, packar hö för morgondagen m.m.

Just nu

 
Idag är mamma på besök hos mig här i Örebro, vi sitter och planerar lite med våran hemsida och vi ska försöka få upp den så fort som möjligt. Men det är fortfarande mycket att göra på designen, samt att vi måste fylla den med information. Och det är ju nästan det som är det svåraste... hehe.
 
Vad har ni gjort idag?

Starka åsikter

Nu när jag sitter och läser lite hästbloggar ser jag att väldigt många av dom har starka åsikter om antingen de ena eller om det andra. Kan vara åsikter om både bra eller om dåliga saker. Alltid lika spännande att läsa om. Men varför är det så? Varför har hästbloggare så enormt mycket åsikter? Är det för att vi är vana med att ta oss dit vi vill och reda oss själva för att vi gör det i stallet, eller är det för att vi är vana att få som vi vill och få allt framdukat på silverfat? 

Själv har jag mycket starka åsikter inom vissa saker, jag tycker det finns rätt eller fel, regler man borde följa samt vanligt vett. Men jag är inte en person som ser allt enkelriktat, jag tar mer än gärna upp åsikter till diskussion. (eftersom jag vet att jag alltid får rätt... skämt åsido!) Några läsare brukar lämna kommentarer på mina åsiktsinlägg, andra bara slöar genom dem, och jag tycker självklart det är roligast att få kommentarer så man kan föra en diskussion om det och se hur andra tycker. Så tycker verkligen ni ska kommentera mina åsiktsinlägg! 

Här nedan är ett par åsiktsinlägg som jag har skrivit: 
Varningslistan
Att blanda ihop sina facebooks
Det här med lättklass
Islandshästar kan inte...
 
Har ni något speciellt ämne ni tycker jag ska ta upp och skriva ett åsiktsinlägg om?
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0