www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagen

Nu sitter jag på tåget igen, dock på väg hem från lindesberg och mamma och pappa. Vi var uppe på forsen och det var väldigt kallt och blåsigt. Men det värmde lite i hjärtat att få klappa på världens bästa Gygjar. Jag saknar honom... En supersnäll häst som verkligen är en gentleman. Mamma tog lite fina bilder på oss två. 

Det var många fina hästar uppe på forsen. Blev speciellt kär i två stycken, synd att man inte har ofantligt mycket pengar och kan kasta dem omkring sig. Jag var även med.i ett ankrace och min anka kom i mål, får se vad jag får för pris för den. :) 

Dagen avslutades med lite plockmat hemma i Linde, och jag och Matilda gav mamma en morsdag/födelsedags present. En resa till Warszawa i augusti. Det ska bli kul :)! Beställer bra väder för den resan! Här är några av de bilder mamma tog på mig och gygjar idag. Kommer lägga upp fler av dem när jag har orkat ladda äver de på datorn. 

Gygjar frá Sydra-Skördugili

Nu sitter jag på tåget på väg till Lindesberg, ska möta upp min mamma där och gå och fika där min lillasyster jobbar. Sen bär det av mot forsen för att kika på Öppet hus. Det ska vara tävlingar, uppvisningar och lite saluhästar. Och när jag är där uppe ska jag passa på att klappa på världens bästa Gýgjar.

Gýgjar är en häst som jag har ridit i ca sex år, men när jag flyttade till Örebro blev det för långt att åka och började då rida ute hos Therese. Gýgjar och jag har gjort massor av roliga saker. Vi har ridit allt från klubbtävlingar, olika istölter, Sm-kval, lag-SM samt trec SM. Det längsta vi åkte för att tävla var för att åka upp till Wången för Lag-SM. 

Gýgjar är en femgångare efter Bassi frá Sydra-skördugili. Till en början tävlade Toti honom men efter ett tag dick jag börja rida honom. Det tog ett tag för oss att rida ihop oss och till en början gick det inte superbra. Tölten fick vi knagla en del med då jag var liten och totalt ovan med att rida islandshäst. Men dom två sista åren kan jag faktist säga att vi var riktigt duktiga. Vi fick bukt på tölten, han galopperade bättre och traven fick jag mer kontroll i. Nu är Gýgjar 19 år och vad jag vet går han bara med lite på ridskolan. 

 

Träns från Hööks

En favorit från Hööks just nu är detta träns. Ett islandshästträns med anatomiskt utformat nackstycke. Tycker det ser väldigt fint ut och när jag kände på tränset i affären tyckte jag att lädret kändes mjukt och fint trots det låga priset. Pärlorna på nosgrimman var små och söta, men har sett i recensionerna på hemsidan att de lätt trillar av. Man kanske får pensla på med lite nagellack på nosgrimman innan man börjar att använda det. Tränset kostar 259:- och heter List Claridge House. Ni hittar tränset här: http://www.hooks.se/produkt/islandstrans-list-claridge-houser/44591/44592/

 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0