www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagen

Nu sitter jag på tåget igen, dock på väg hem från lindesberg och mamma och pappa. Vi var uppe på forsen och det var väldigt kallt och blåsigt. Men det värmde lite i hjärtat att få klappa på världens bästa Gygjar. Jag saknar honom... En supersnäll häst som verkligen är en gentleman. Mamma tog lite fina bilder på oss två. 

Det var många fina hästar uppe på forsen. Blev speciellt kär i två stycken, synd att man inte har ofantligt mycket pengar och kan kasta dem omkring sig. Jag var även med.i ett ankrace och min anka kom i mål, får se vad jag får för pris för den. :) 

Dagen avslutades med lite plockmat hemma i Linde, och jag och Matilda gav mamma en morsdag/födelsedags present. En resa till Warszawa i augusti. Det ska bli kul :)! Beställer bra väder för den resan! Här är några av de bilder mamma tog på mig och gygjar idag. Kommer lägga upp fler av dem när jag har orkat ladda äver de på datorn. 
Kommentarer
Postat av: lisurs

snygg jacka asssååå

2015-06-01 @ 14:21:31
URL: http://emilisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!