www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndagsnöje

Facebookgruppen diskutera islandshästar har gjort det igen. Dom underhåller mig en söndag som denna. Ibland vet jag inte riktigt hur folk tänker som postar trådar där, eller hur dom som kommenterar tänker. Det pågår flera hetska diskussioner inom flera områden.
 
Folk blir arga för att andra människor kommenterar bilder på deras feta hästar, att hästarna har för långa hovar samt att hästarna ser ut att ha fång även fast dom har bett om kommentarer just om vad man tycker om hästen. Ber man om sådana kommentarer får man faktist räkna med ärliga kommentarer, vet man själv med sig att hästen inte är tjock eller att den är tjock kanske man inte borde posta dessa trådar. 
 
Jaja, kul läsning för mig. Och gud vad folk kan bli "eldiga" inom vissa områden. haha.

Åkte på Ninja

Här om dagen åkte jag lite på Ninja efter att Lisa hade ridit henne. Det var väldigt stor skillnad på henne om man jämför med sist jag red Ninja. Nu är hon ju en riktig häst som man kan rida och arbeta, och sist jag red henne var hon mitt i inridningen. Så kul! Pigg och glad var hon med. Planen från början var att jag inte skulle rida alls, därav min outfit på bilden haha. Lisas hjälm, mjukisar, gummistövlar och underställ. Skitsnyggt. Kanske nya modetrenden inom hästvärden haha. 

Det var stor skillnad om man jämför Ninja med Tinna. Dels är Ninja fyrgångare och Tinna är femgångare, tänk att bara en sådan sak skall kunna göra så stor skillnad. Dom är ju fortfarande islandshästar båda två. 
 
När Lisa red Ninja tog jag lite bilder med, tänkte dela dem med er här på bloggen. I allafall några av dem då jag tog så extremt många bilder haha.

 

Wish

Här om dagen kom mitt skärp i postlådan. Har beställt de från appen Wish. En app där man kan beställa produkter från Kina. Leveransen tar lite tid, man får räkna med en leverans på en månad. Lite spännande att se vad de är för kvalitet på varorna man får hem med. Men detta skärp är helt fantastiskt. Kvalitén är bra och än så länge är det mjukt och smidigt. Dock något hål för stort så ska nog göra ett till.
 
För er som inte har provat appen än kan jag rekomendera den, betalningen känns säker med då man betalar med Faktura via klarna :) Annars hade jag nog inte beställt där ifrån faktist haha... Har ni beställt någonting från Wish?
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0