www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gott nytt år

Jag vill önska alla er som följer mig här på bloggen och på Instagram ett riktigt gott nytt år. Är inte superaktiv på instagram, men det ska jag försöka bli bättre på till nästa år. Här ovanför ser ni de populäraste bilderna från 2015, mycket på Sóley. Från och med nu kommer det bli uppdateringar på Tinna. Eftersom Sóley är såld. Men det kommer även komma upp lite bilder på andra hästar med :) 

För er som inte har hittat mig på instagram än så heter jag ; Islycka

ÅR 2016

Om några timmar är det ett helt nytt år, och alla har förväntningar på året, stora eller små. Jag ska försöka få ihop några mål som jag ska klara av det kommande året. Både inom hästväg men även övriga små mål. 
 
- Klara av programmeringstentan som är någon gång i Mars.
- Klara av resten av skolan.
- Gå ned i tid på jobbet. Kommer inte orka plugga och jobba så mycket som jag gör nu.
- Komma igång med min egna träning, har verkligen hamnat på latsidan sista halvåret...
- Börja fotografera tävlingar igen, både hästtävlingar men även hundtävlingar.
- Lära mig att rida Tinna bra.

Har ni några nyårslöften? 
 
 

Årsresumé, December 2015

Har ridit Tinna mycket, både på banan och i skogen. Så fantastiskt härligt att rida ut på henne i fint väder och ett högre tempo. En klocka när det kommer till tölt. Så kul med en häst som väljer tölten men fortfarande inte har svårt för de andra gångarterna. 

Jag har fortsatt rida Funi och lärt mig några fler knappar på honom, även fast jag inte tycker han är helt lätt än. Men jag tror att jag får bättre koll på hur han är som häst snart :)

Långritt i stallet. På lucia blev det en långritt med övriga som håller till ute på Tenglagården. Jag red på Sóley och red barbacka, fick lite ont i rumpan av att rida barbacka såpass länge... Soley har förresten åkt till en egen ägare nu, och jag hoppas dom kommer få det trevligt tillsammans :)
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0