www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sjukstuga

Nu sitter jag här hemma med feber, känns som att jag kokar, och om någon minut kommer jag säker frysa. Har inte orkat med någonting alls idag. Eller orkade till Willsy (tio meter bort) för att köpa lite käk. Så någon tur till stallet blir det då inte imorgon. Nu ska jag fortsätta sova så jag förhoppningsvis mår lite bättre imorgon. 
 
Har ni tips på roliga video-klipp/instagramkonton/bloggar att kika på medens jag är sjuk? Tipsa mig mer än gärna. 
 
Det här är fina Smilla, från en av de vackra vinterdagar vi har haft i år. 

Drömmen

 

Helgens häng med Alva och Lisa

Nu ska jag åka och hämta Alva vid tåget, för denna helg ska vi hänga hela trion. Alva, Lisa och Jag. Trion är samlad. Det var länge sedan vi härjade runt om man jämför med tidigare. Då var vi i stallet tillsammans nästan hela tiden, och så umgicks vi efter stallet med. haha. Det var fina tider det! Både jag och Alva var nästan arbetslösa, vi jobbade ganska lite i alla fall. Men mer tid till stallet blev det. 

Det kommer inte bli någon ridning för oss tre nu, utan vi ska bara umgås, dricka vin och goda drinkar samt förtära lite fika och mat. 

Glada funkisar på NM 2012. Det var en mycket solig tävlig om jag inte minns fel, och om inte alla bilder är totalt missvisande haha. Men kul var det, och man lär sig mycket runtom tävlingar när man är funktionär. Så jag tycker verkligen att alla som har möjlighet att vara det skall prova! :D
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0