www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Star rider

Säker inte någon som har missat att Tyras kollektion från starrider har släpts nu. Vet inte riktigt vad jag tycker om sakerna. Ridbyxorna/ridtightsen tycker jag ser grymt sköna ut och jag är mycket sugen på att investera i ett par sådana nu när pengar rullar in i företaget så bra. Skulle vara kul att unna sig någon gång ibland. Men tycker det är synd att dom inte har gylf och knapp. (såååå synd att ridbyxorna inte påminner mer om de förra hon hade)

De övriga produkterna kan jag inte säga att jag är speciellt förtjust i, inte min stil helt enkelt. Jag gillar stilrena saker och det är lite för mycket färg och mönster i denna starrider kollektion ifall du frågar mig. En sak som fick mig att höja på ögonbrynen var schabraket med en ficka för mobiltelefonen. Så man ska kunna se vem som ringer. Men vem kan böja sig till den vinkeln när man sitter på hästen kan man ju fundera..? Då är tröjan med mobilficka hundra gånger smartare.
 
 
Kommentarer
Postat av: Lollee

Snyggt!

2015-09-04 @ 20:13:18
URL: http://nouw.com/galenilivet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!