www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Motivationsdipp

Har haft en liten motivationsdipp i några dagar nu, och har det fortfarande egentligen. Tänkte bara skriva några korta rader här innan jag hoppar in på jobbet och ska börja min jobbdag. 
Igår var jag och Lisa ut till stallet på morgonen, men jag red inte. Jag pysslade runt lite istället och packade lite höpåsar och tog in hästar. Imorgon blir det eventuellt att åka ut till stallet, har egentligen inte planerat så långt. 
 
Vad vill ni läsa om här? Har ni förslag på inlägg eller olika teman ni gärna skulle vilja läsa om? Tipsa gärna mig i så fall så jag kan komma med massor av härliga blogginlägg. 

Våren är på väg snart i alla fall, det känns i luften. Idag är det 12 grader varmt och strålande sol här. Man får ju hopp om sommaren :)! Bloggdesignen kommer göras om till lite mer vårigt tema, och kanske en bild på Tinna istället för på Sóley haha. 
 
 
Kommentarer
Postat av: Elin

Vilken söt bild! :)

Svar: ja :)
Emma

2016-03-16 @ 15:59:24
URL: http://sennivikens.se
Postat av: a n n i k a

Så söt!

Svar: eler hur :)
Emma

2016-03-16 @ 19:11:02
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!