www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Veckans planer

Ny vecka, en ny härlig vecka med sommarvärme. Planerna för denna vecka är följande; stallet ikväll och på Onsdag sen är det plugg som gäller för hela slanten. Jag har tenta i externredovisning på Fredag, jag ser väl inte dirket fram emot det... 
 
På Onsdag ska några unghingstar släppas ihop, så jag ska åka ut till stallet för att fotografera detta. Alltid lika spännande när en ny flock släpps ihop. Nedan ser ni en bild från när hingstflocken på Forsen fick nya medlemmar. 
 
Har ni någonting härligt planerat under denna vecka? Kommer det bli sommarvärme hos er med? Här i Örebro ska det vara närmare 23 grader varmt, så jag ska spendera så mycket tid utomhus som möjligt. Utomhus och i stallet. Det är livet det, speciellt när det är ljust länge på kvällarna nu med. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!