www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hiss eller diss?

Vad tror ni om dessa? Ridbyxor i läder. 
Själv vet jag faktist inte riktigt vad jag tycker om dom... läderridbyxor alltså. För mig skulle det kännas fel på något sätt att gå runt i dom i stallet. Jag vet ju hur andra läderbyxor är som man kan köpa på H&M eller liknande, jävligt stela och ostretshiga. Alltså ingenting jag skulle vilja sitta i en sadel med mig på. Dessa byxor kommer från Horze sommarkollektion, och jag tror nog även jag skulle tycka det är lite för varmt med läder på sommaren. Ett annat minus är att de bara är knäskodda, jag föredrar helskodda ridbyxor. 
 
Ridbyxorna kostar 769:- och ni kan hitta dem HÄR. Är det någon av er som har dessa ridbyxor? Jag skulle väldigt gärna veta vad ni tycker om dem. 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Sandra Mårtensson

Jag skulle ju aldrig köpa dom! Jag går inte i såna byxor privat och skulle ju kännas jätte konstigt att gå till stallet med dom! :P

Svar: jaaa haha! jag skulle med ha svårt att se mig i brallor i detta material, speciellt i stallet :P
Islycka

2018-05-10 @ 11:47:55
URL: http://sandraochvaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!