www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ett gäng roliga saker

Hallå allesammans. Jag har två roliga nyheter som jag gärna skulle vilja dela med er. Som ni kanske vet så gillar jag att fotografera, speciellt djur och natur och jag har nu fått chansen att sälja tre av mina fotografier som tavlor/posters via hemsidan Printler. Här nedan ser ni en väderkvarn jag fotograferade för många år sedan på Gotland. För att hitta mina bilder klickar ni in här: https://printler.com/sv/fotograf/5652
 
 
Den andra roliga nyheten är att jag snart är klar med uppdateringen av min hemsida, där ni kan beställa fotografier från hästtävlingar men även beställa hingstannonser. Här nedan ser ni två smakprov på hur hemsidan kommer se ut när den är färdig. Ni hittar min hemsida här: http://layoutochfoto.se. Det är fortfarande lite småändringar i designen som kommer ske, samt ändring av text men själva grunddesignen börjar bli klar och jag känner mig nöjd. Jag känner mig nöjd och redo för en ny tävlingssäsong. 
 


 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!