www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

66North

Tänkte bara tipsa er om denna tröja från 66North som finns hos Outdoorexperten.se (och andra butiker med så klart) Men just nu är det erbjudande på denna modell vid just Outdoorexperten. Den kostar 777kr istället för 1295kr. Alltså ett mycket bra pris om man går i köptankarna för just denna tröja. Modellen heter Vik, och den passar utmärkt att ha på sig i stället. Tycker den svarta är väldigt snygg, och gillar att det är hål för tummarna samt att kragen är så pass hög som den är!
 
Jag själv har två tröjor från 66North, är så sjukt nöjd med dessa två. En fleece och en mer "jackaktig" tröja. Man kan nästan säga att jag bor i dom, dock börjar fleecen sett sina sista dagar, och det passar perfekt i timing när jag hittade denna modell till detta pris. 
 
Vik Hooded Womens Jacket. 777kr (ord pris 1295kr) 
Ni hittar tröjan HÄR
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!