www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Träns från Hööks?

 
Har ni köpt islandshästträns från Hööks någon gång? Vad tyckte ni om dessa träns i så fall? Tycker dom har fått in supermycket fina träns i den nya vårkollektionen, men vet inte så mycket om dess passform eller kvalitét. Är de bra i storleken? Är dom mjuka? 

De fyra tränsen här över är mina favoriter, de två i mitten tycker jag är lite extra snygga och de har en typ av ergonomsikt nackstycke. Tränset längst till höger tycker jag skulle vara fint att ha till vardags. Enkelt och stilreent med andra ord. Dessa träns kostar under 550:- styck, vilket är ett bra pris enligt mig. Men sen är det ju denna fråga med kvalitén. Håller tränsen haha? 
 
Så många frågor och så få svar. Ska jag köpa något av dessa träns tror jag det kommer bli det andra från vänster. Eftersom aachenfästet är avtagbart, och du kan byta pannband om du skulle vilja det. Har dock läst i recensionerna att det ska vara lite litet i storleken... så får fundera lite. 
Kommentarer
Postat av: Amanda MOberg

Den med pärlor på nosgrimman var jättefint!

Svar: ja det finns många fina :D
Emma

2016-03-08 @ 14:42:45
URL: http://mobergamanda.blogg.se
Postat av: Rebecka

Jag skulle råda dig att köpa ett av dem andra. Jag har de du är sugen på och jag tycker däremot det är stort i storleken. Har haft det till två hästar och båda har behövt extrahål, trots stora huvud. Det är även sjukt osmidigt och det krävs mycket möda och några svordomar för att ställa in det. :/

2016-03-08 @ 20:06:22
URL: http://hastigvardag.blogg.se
Postat av: Mikaela

Jag har två st av det med pärlor och tycker det är jättefint! Jag behövde dock göra något extra hål på remmarna, men det gör ju inget. Mjukt fint läder :) och framför allt... Jättesnyggt!! ;) :)

2016-03-11 @ 08:37:27
URL: http://HTTP://nouw.com/icerider

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!