www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag, matsäck och plugg

Idag är det härliga fredag. Äntligen. Här i Örebro skiner solen och jag har ordentlig fredagsfeeling. Har inte åkt ut till stallet nu på förmiddagen, och kommer förmodligen inte åka ut till stallet i em heller. Får bli stallet på lördag eller söndag i stället :)
 
Imorgon ska jag och Lisa styra kosan till Strömsholm och vintermästerskapen. Ska bli kul att se alla fina hästar. Funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig. Hur kallt är det i ridhuset? Vet att jag brukar tycka det är ganska kallt faktist... Får nog bli underställ och jeans. 
 
Ska packa lite matsäck senare ikväll. En torr macka och en flaska vatten blir det på ett ungefär haha... Inte så smarrigt som man kannske önskar. Nejdå, någon liten godisbit borde slinka med. 
 
Hur ska ni spendera denna helg? 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!