www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Zmarta.se

 
Första veckan på semestern är nu över, och jag försöker fortfarande jaga någon slags form inför beachen 2016. Känns som att jag är ute i sista minuten, i vanlig ordning. Zmarta.se har i vilket fall som helst en rolig träningsbarometer där du kan se vilken träningsform som bränner mest kalorier för pengarna. Man svarar på ett antal frågor om sig själv, och utifrån dessa frågor får man förslag på träningsaktiviteter som matchar ens plånbok och personlighet. Det går även att söka sig fram bland träningsaktiviteterna i en typ av lista. Det smarta räknar med är vad lektioner kan kosta, hur mycket utrustning man behöver köpa samt vad anmälningsavgifterna är. Detta räknas sedan ut till ett snitt per bränd kalori. 

De förslag som jag fick när jag svarade på de personliga frågorna var löpning, vilket känns mycket rimligt. Eftersom jag gillar att träna utomhus och lite när jag vill. Men jag fick även upp ridning som ett av alternativen. Visste ni att varje kalori man förbränner inom ridningen i snitt kostar 61 kronor, och löpning i snitt kostar 14 kronor per bränd kalori. Men jag skulle självklart välja ridning alla dagar i veckan framför en timme i löparspåret. 

Förutom en träningsbarometer hjälper Zmarta.se till med att jämföra olika lånealternativ och försäkringar.
 
Kika in på zmartas träningsbarometer för att se vilken träningsform som passar dig bäst. Ni hittar barometern här: https://www.zmarta.se/zmartaindex/halsoindex
Kommentarer
Postat av: Jennifer

Sv: Nej har inte provat den så mycket än då vi haft så varmt senaste veckorna :D

2016-06-28 @ 10:49:19
URL: http://www.jenniferdressage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!