www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Andra dagen på ridlägret

Nu är jag hemma en vända från stallet och ridlägret. Idag har tjejerna blivit varma i kläderna så det är mycket stoj och bus. Jag och Lisa åke ut till stallet till tolv-tiden mitt på dagen och började då dirket med lunchen.
 
Efter lunch började vi packa saker inför långritten vi skulle ha på eftermiddagen, vi red tretton stycken ryttare och hästar till kalkbrottet och badade. Funi gick med på lägret så idag red jag Lotus som brudenTuva rider i vanliga fall. Jag lånade honom lite från henne. Lotus var verkligen en klippa, snäll och lagom pigg och inte rädd för någonting. Fungerade verkligen jättebra även fast vi var en så stor grupp som var ute och red. Vissa hästar kan ju få för sig lite saker när man rider ut i grupp, men han var lungn som en filbunke, och han stod snällt still när vi band upp dem vid badplatsen. Ridlägertjejerna och deras hästar skötte sig finimang de med. 

Efter uteritten blev det kvällsmat och jag, Lisa och Tuva berättade en liten spökhistoria för dem som vi hade knåpat ihop under dagen (som hör ridläger till). Tror att dom tyckte det var lite läskigt men roligt och spännande på samma gång. Just i skrivande stund är jag hemma en sväng, och ska snart tillbaka till stallet. Vi ska ha en liten spökvandrig för tjejerna, som de inte vet om än. Dom tror vi åkte hem för att sova... 

Imorgon är sista dagen på ridlägret och då blir det lite avslutning med hopptävling och teori. Kul kul :)!


Hela gänget på uteritten vi var totalt tretton stycken hästar. Jag red sist med Tuva och samlade upp lite eftersläntrare :) En härlig äng vi rider över just här, men det var ofantligt mycket bromsar...


Jag och Lotus från Tuvadalen vid kalkbrottet. Alla ridlägertjejerna badade och simmade med hästarna, men varken jag eller han var speciellt sugen på att bada. Lotus är efter Isar frá Keldudal. 

Badtjejerna med sina badhästar. Ett tag trodde jag nästan att de hade sjöhästar haha. 
 
Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

Låter helt underbart!

Svar: det var en fantastiskt härlig dag, hoppas att ridlägerbarnen tyckte det med :D
Emma

2016-06-30 @ 14:32:53
URL: http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!