Så bra lektion

Idag var lektionen helt fantastiskt bra! Vi red inte riktigt hela passet eftersom Funi skötte sig som tusan. Vi kunde fortsätta där vi var sista lektionen och idag tog vi hela ridningen ett steg till! Vi repeterade mycket och vi flyttade mycket för ytterskänkeln. Jag måste bara komma ihåg att jag skall fånga upp honom för ytterskänkeln innan jag rundar honom för inner. Så det blir en ärlig böjning och inte bara att han viker halsen. 

Ibland går han lite bakom handen, och alltså inte i lod. Jag måste få honom att länga sig mer utan att han drar upp huvudet i samtliga gångarter. I slutet av passet hade vi en riktigt bra känsla. Både jag och Funi var avslappnade i samtliga gångarter och vi avslutade med galoppvolter i båda varven. Högergaloppen har blivit extremt mycket bättre än vad det var förra ridlektionen.
 
Nu ska jag packa lite saker för imorgon åker jag och Hampus till Öland. Vi kommer vara där tills på Tisdag. Så det kommer inte bli någon ridning för min del, men bloggen kommer fortsätta uppdateras! :)
 
Det spöregnade exakt hela lektionen, och nu vet jag att min jacka från Hööks inte är regntät. Däremot så står den emot regnet till en början. När det bara är lite lätt regn. Nej usch vad blöt och kall jag var efter lektionen... Man ser på ridbyxorna deras egentliga färg, men dom var plaskblöta. Nästan så ja inte fick av mig dem.
 
 

Kommentera här: