www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Packar

Nu är packningen i full gång för idag styr vi kosan mot Öland! Tyvärr kommer inte vädret vara på topp, men jag hoppas att vi ska få några solstrålar och kunna bada någon dag. Jag har inte så mycket att packa faktist, vi är inte borta så länge (tre nätter) och känner att jag inte behöver så mycket till det. 
 
Det är lite skillnad när man packar för en människa, och när man skall packa för en häst. Åker jag någonstans med hästar har jag prylar i överflöd. Hittar jämt en massa saker som kan vara bra att ha, även fast jag försöker banta ned packningen så mycket som möjligt haha. Någon som känner igen sig? 
 
Första stoppet idag blir i söderköping, där blir det glass på smultronstället. Sen kommer vi sova första natten i Kalmar för att imorgon rulla över ölandsbron. Någon som har tips på saker att göra på Öland? Någon som vet om det går hästar på alvaret?
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!