Om en vecka blir det att kika på SM

Om en vecka kommer jag rulla ned mot Norrköping för att titta på årets SM. Det ska bli spänannde att se alla fina ekipage. Och det är ju speciellt roligt när en hel drös man känner skall vara med och tävla. Heja heja! Jag hoppas att det kommer vara fint väder när vi åker, annars är det inte så roligt faktist. Okej lite duggregn kan få komma, men jag skulle helst vilja ha sol. Kikar man på vädret just nu så ser det faktist lovande ut. Men det kan ju ändra sig så extremt snabbt och mycket, vi bor ju i Sverige. 
 
Jag hoppas jag kommer träffa många jag känner, det alltid kul att snacka häst och strunt. Samt att det skulle vara roligt att fynda lite prylar. Helst av allt skulle jag vilja hitta tröjan Vikur från 66 North till ett billigare pris än ordinarie... Den är så fantastiskt fin och den verkar vara i bra kvalitet. Extra plus för att den är utformad för just ridningen. Den svart/gråa är den jag är mest förtjust i. 
 
Tröjan hittar ni bland annat på Ninas häst och Hund för 1999:- men jag hoppas att jag hittar den på rea under SM. Ibland har dom ju 66North prylar på rea. 
 
 

Kommentarer:

1 mikaela:

Den gråa har jag haft! Jättemjuk och skön, men väldigt liten i storleken så det kan vara ett bra tips att gå upp en storlek :)

Kommentera här: