www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Åkte på Ninja

Här om dagen åkte jag lite på Ninja efter att Lisa hade ridit henne. Det var väldigt stor skillnad på henne om man jämför med sist jag red Ninja. Nu är hon ju en riktig häst som man kan rida och arbeta, och sist jag red henne var hon mitt i inridningen. Så kul! Pigg och glad var hon med. Planen från början var att jag inte skulle rida alls, därav min outfit på bilden haha. Lisas hjälm, mjukisar, gummistövlar och underställ. Skitsnyggt. Kanske nya modetrenden inom hästvärden haha. 

Det var stor skillnad om man jämför Ninja med Tinna. Dels är Ninja fyrgångare och Tinna är femgångare, tänk att bara en sådan sak skall kunna göra så stor skillnad. Dom är ju fortfarande islandshästar båda två. 
 
När Lisa red Ninja tog jag lite bilder med, tänkte dela dem med er här på bloggen. I allafall några av dem då jag tog så extremt många bilder haha.

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!