www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Utveckling

Sitter och kollar genom lite bilder här på datorn, det är så kul att se utveckling när man rider. Och det ser man ju verkligen när man dokumenterar sin ridning på bild. Vilket jag rekomenderar er alla att göra! :) De två översta bilderna är från idag (4 april 2015), den undre bilden till vänster är från september 2014 och den till höger är ifrån December 2014.

September
Jag började tölta henne på riktigt i september, och i början hade jag bara mål som att hon ska tölta femtio meter, hon ska sätta ned fötterna i rätt ordning osv.

December
I december började hon kännas säkrare i tölten men då kom hon in i en period då hon var passtaktig. Jag red mycket på rakt spår för att träna upp hennes ork i tölten. 

Idag
Nu har jag börjat kräva mer av henne i tölten, jag vill att hon ska runda sig samt ha en bra överlinje. Jag har börjat rida henne mycket på banan och hon är ren i takten. Hon tycker fortfarande att det är lite jobbigt och blir lite trött efter att ha töltat en längre tid.

 
Kommentarer
Postat av: Alex

Tusen tack? :)

2015-03-05 @ 07:48:50
URL: http://finest.se/teambulle
Postat av: Helena

Vad roligt att se!
Håller på med tölten på min häst också som knappt kunde tölta när jag köpte honom i September och nu kan han i alla fall tölta 50 meter ;) Det är roligt att se utvecklingen :)

Svar: ja det är superkul att se utveckling :) speciellt när den går framåt :D
Emma

2015-03-05 @ 08:15:35
URL: http://helenasoderberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!