www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gästblogg

Hej! Galenilivet här som har fått chansen att gästblogga. Jag tänkte berätta lite om min blogg och om min medryttarhäst Dimma.
Min blogg startades på sommaren år 2013 och sedan dess har min bloggläsare fått följa min vardag i stallen. Jag är en femtonårig tjej som har ridit i 4 år och genom dessa åren har jag lärt mig sjukt mycket. Jag har hela tiden varit i närheten av kunniga människor vilket har verkligen satt sin prägel. Jag rider inte bara islandshästar utan jag rider också på en ridskola mest för att få kunskaper om ponnys och storhästar också. Men mest brinner jag faktiskt för Islandshästar och det är den rasen som jag mest vill hålla på med! Genom åren har jag ridit många hästar men den islandshästen jag rider nu heter Dimma och hon är ett femårigt sto. 
 
Jag fick förfrågan av Dimmas ägare att börja rida henne när ägaren inte längre hade varken tid eller ork. Jag älskar utmaningar så jag sa att jag ville gärna prova. Dimma stod då nere i ett stall i Skåne hos en före detta EM ryttare vid namn Niels Lund Lindberg. Jag rider för Niels ibland och han lär mig sjukt mycket. På bara några veckor har jag lärt mig hur mycket som helst!
 
Dimma är en stressig häst som lätt blir nervös, därför har vi väldigt mycket fokus på att hon ska vara lugn och fokusera på sin ryttare. Som med andra unghästar så ligger även en del fokus på att ryttaren ska kunna röra sig i sadeln och kunna vifta och sånt från marken. Eftersom att jag bara har ridit Dimma i några veckor så fokuserar vi mest på skritt arbete och sedan lite trav arbete. Jag rider för Niels varannan vecka och det är något som borde jag och Dimma behöver. 
 
Är ni sugna på att följa min och Dimmas resa ihop? Då tycker jag att ni ska kika in på www.nouw.com/galenilivet.
/Galenilivet :)
 
 
Kommentarer
Postat av: Lina

Kul med gästbloggare! :D

Svar: ja det är kul att andra vill skriva här på min blogg med
Emma

2015-07-20 @ 18:27:57
URL: http://linastrom.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!