www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En ledig helg

Denna helg är jag ledig, så skönt. Ska sova ut, lägga mig när jag vill samt göra vad jag vill. Kommer bli en tur till stallet imorgon och eventuellt på Söndag med. Ikväll blir det inte mycket vettigt gjort, jag ska städa lite här hemma och sen bär det av upp mot centrum. Blir kanske att spela lite biljard om vi hittar något ställe för det. 

För övrigt så vill jag att all snö och is ska smälta här nu, att det ska torka upp lite i backen och att paddocken ska bli helt färdig i stallet. Ska bli underbart skönt att kunna rida på en ridbana i sommar, och då kommer jag börja hoppa med Sóley. Att hoppa måste ju vara bland det roligaste man kan göra förutom att glida fram i galopp eller i ökad tölt/pass. 
Brukar ni hoppa med era islandshästar?

Två gamla bilder på mig och världens bästa Gýgjar! Ett hjärta av guld har han. Jag och Gýgjar hoppade hinder upp till 1,10 m. Så dessa två på ynka 60 cm tyckte han nästan var barnsliga. 
 
Kommentarer
Postat av: Julia och Sara

Jag brukar hoppa med Solblesa på våren/sommaren när det är torrt i marken. Vi har ingen ridbana eller riktiga hinder så vi hoppar i hagarna vilket inte går när det är blött och geggigt.
Förresten, superkul att du kollade in våran blogg!!
//Julia

2015-02-27 @ 22:58:40
URL: http://whryttarna.blogg.se/
Postat av: Louise

Härliga bilder!

2015-02-28 @ 15:14:49
URL: http://louisesyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!