www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Envis som en åsna?

Idag var jag ute i stallet väldigt tidigt. Åkte dit innan jag började jobba, och enligt mig är det den bästa tiden att vara i stallet. Verkligen ett toppenbra sätt att börja dagen på. 
Jag red ut en lite kortare sväng på Sóley, och som vanligt var hon ett litet krutpaket, hon har nog varit en galopp-ponny i sitt tidigare liv. Hon tycker det är såååå kul att få galoppera snabbt. 
 
Vi red på grusväg och mycket i skogen, testade en ny väg idag igen och kom då ut på en bro jag ridit över med Idi tidigare. Sóley blåvägrade att gå, hon tänkte minsann inte gå över någon bro som en av bockarna bruse. Vi stod i skogen i säkerligen 20 minuter och diskuterade ifall vi skulle gå över eller inte. Tillslut fick jag min vilja genom och vi gick över bron. Jag kommer nog rida där någon till gång denna vecka så hon lär sig gå över den utan att fjanta omkring innan. Är i alla fall glad att jag fick min vilja igenom idag, även fast de kändes som att jag var var på väg att ge upp flera gånger. Men det var bara att ta ett djupt andetag, försöka att vara lugn och berömma så fort hon tog ett steg fram. 
 
 
Två bilder från dagens ridpass, som förövrigt var supermysigt. Jätteskönt väder och Soley tickade på bra i tölten.
Kommentarer
Postat av: Theresa

Hahaha Soley då, en envis liten åsna! :-) Ja snabb galopp har hon verkligen! Har ju fått äran att rida henne några gånger! Går en hel del fortare än Loke! ;-)
Härligt sätt att börja dagen! Hoppas du har en fin helg, vi ses i stallet nån dag! :-)

2015-05-01 @ 08:38:58
URL: http://mammaT.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!