www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Extremt tyst

Det har vart väldans tyst häst på bloggen från min sida, vilket jag vill be om ursäkt för. Jag har haft fullt upp med olika jobb och provjobb samt att faktist njuta av livet och ha roligt. Och idag ska det roliga fortsätta, jag och min mamma kommer åka till Segersjö för att kolla på den stora fälltävlingen. Roligt roligt, kommer vara mycket utställare med vilket jag tycker är kul hehe. 

Sjäääälvklart kommer kameran åka med mig till segersjö, den ligger på laddning just nu. Och jag hoppas på att jag kommer få till några ruskigt bra bilder. Kommer blogga mer ikväll, kommer göra en liten "bank" med tidsinställda inlägg så det inte är så dött här när jag har mindre tid för bloggen hehe. 

En fin Sleipnir som står på Forsen där jag red förut, han showade lite i paddocken. Och en halv Tessan som springer på utsidan hehe. 
 
Kommentarer
Postat av: Ida - foto & häst

åh så snygg! vilket steg :D

Svar: Ja han har rätt häftigt steg :)
Islycka

2014-09-20 @ 11:45:06
URL: http://prinsesc.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

Fin häst du har

Svar: Tack. Är dock inte min häst
Islycka

2014-09-20 @ 14:15:28
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!