www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mot Alva och Friends arena

 
Just nu sitter jag på bussen och är påväg till min kompis Alva och friends arena. Vi ska gå på sweden international horseshow. (vill hela tiden säga stockholm horse show men dom har ju bytt namn...) Jag hoppas att det kommer vara många fina hästar men det räknar jag med. Kommer dock inte se några islandshästar.

Ska även bli kul att gå på mässan, jag ska kolla efter ett par bra ridvantar samt en voljock eller schabrak. Vem vet jag kanske hittar något superfint. Vet att man kan hitta läskigt myckt fina saker så det gäller verkligen att hålla i pengarna. 

Jag och Alva kommer sitta i Nordeas Lounge, men dom skulle ha reserverade platser längre ned mot banan med. Så vi kommer nog flytta runt med. Vi kommer även få lite käk i loungen. Lyxigt värre på en Söndag som denna. 
Kommer förmodligen inte sova kvar i Stockholm ikväll utan tar nog ett tåg hem sent i natt. Eftersom Alva måste vara i skolan tidigt på Måndag morgon och jag ska jobba. 
Imorgon flyttar Lisa till Örebro på obestämd tid, hon har hittat en lägenhet några hundra meter ifrån mig. Så det blir perfekt!! Så taggad! Kommer säkert hänga hos henne redan imorgon hehe...

Kommer jag träffa några andra på Friends arena och sweden international horse show?
Kommentarer
Postat av: lisssaaan

åååååh livet kommer bli så fantastiskt!!!

Svar: att de blir
Emma

2014-11-30 @ 23:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!