www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hiss

Är det någonting som jag gillar så är det bruna ridstövlar. Tycker det är så otroligt snyggt till en blå outfit. Jag har kikat runt lite på Hööks hemsida och funderar starkt på att köpa ett par bruna ridskor med bruna chaps till. Men vet dock inte vilken som blir bäst i färgen. De chaps som jag har nu gillar jag väldigt mycket och de fanns i brunt med, men eftersom brun kan vara i så många olika nyanser kan jag tänka mig att det blir svårt att hitta någonting som är i samma färg. Svarta skor och svarta chaps är ju inte så svårt att matcha eftersom svart alltid är svart. 

Om jag hade haft bruna ridstövar eller chaps skulle jag helt klart matcha det med en ljusblå stickad tröja med en marinblå väst över. Mums säger jag bara!
 
 
Här ser ni några skor+chaps från Hööks och jag gillar personligen de som är lite ljusre nästan cognacsbruna bättre. Självklart är de chapsen på sista bilden snyggast. Blanka och fina i färgen och självklart dyrast.
 
1. Shortchaps CRW. Chaps i mjukt skinn. 589:- Snygga och tycker att sömmarna gör dem snyggare. Vet dock inte om jag gillar färgen helt på dessa... Ni hittar chapsen HÄR.
 
2. Shortchaps CRW. Chaps i mjukt skinn. 329:- Enligt mig är dom snygga även fast dom inte kostade så mycket. Är det några jag kommer köpa kommer det bli dessa ifall de sitter som de ska. Ni hittar chapsen HÄR.
 
3. Shortchaps CRW. Chaps i mjukt skinn. Överdelen av chapsen är dekorerat med crocomönster. 689:- Tråkigast i färgen enligt mig. Men väldigt snyggt med crocomönster. Synd att dom inte var ljusare bara... Ni hittar chapsen HÄR.
 
4. Shortchaps Close comfort Ariat. Chaps i oljat och vaxat läder. Dold resår. 1499:- Supersnygga enligt mig. Dock inte min prisklass... du kan hitta ridstövlar som sitter bra för mindre summa... Ni hittar chapsen HÄR.
 
Vad tycker ni om bruna stövlar och chaps? Vet ni någon som rider islandshäst som tävlar i bruna stövlar? Känns som att det är större inom dressyr och hoppning... Men kanske är för att de flesta som tävlar islandshäst inte använder sig av fina stövlar eller skor. 
Kommentarer
Postat av: Jenny

Brunt läder över lag är ju bara så snyggt! Både på stövlar, träns och sadel.

SV: Visst är han? Riktigt flott.

Svar: så sjukt snyggt :) jag gillar de dock mest på stövlar än så länge haha... men har kikat på många fina bruna träns med ;D
Islycka

2014-11-22 @ 11:50:40
URL: http://videungens.wordpress.com
Postat av: Michelle Petersson

Det är supersnyggt! Dock har jag mest svart men skulle lika gärna haft brunt :D
Kram

Svar: Jag skulle vilja ha både svart och brunt. Skulle behöva vara gjord av pengar!
Islycka

2014-11-22 @ 13:14:01
URL: http://michellepetersson.horseworld.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

Så snygga! :)

Svar: Ja. Finns så mycket snyggt :)
Islycka

2014-11-22 @ 14:59:18
URL: http://photobylove.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!