www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sommaren 2018

Nu är det sommar skulle jag vilja säga, dagarna spenderar jag i stallet eller i en av parkerna här i Örebro där jag passar på att sola och plugga. En annan sak som hör sommaren till är ju att det blir en massa roliga hästtävlingar att besöka. 
 
Islandshäst SM, Romme. 
Till sm måste man ju åka, speciellt när det inte ligger speciellt långt bort. Det är en speciell känsla att strosa omkring på SM och kika på alla fina hästar. Det är ju kul att åka till SM och träffa alla människor med, de som man bara träffar på årets hästtävlingar. Man stannar och pratar lite innan man går vidare för att prata med nästa person. En annan sak som även är kul på SM är ju marknadsgatan, klämma och känna på alla produkter för både häst och ryttare. När jag var yngre tyckte jag även att ryttarfesterna var spännande, men jag måste ha växt ifrån det lite då jag inte finner det lika intressant längre. Planen är att åka upp och kika på finalerna, antagligen blir det under Söndagen. 
 
 
 
Lag-SM islandshästar, forsens islandshästar 
Lag-SM går även denna år uppe på forsen, och då måste jag ju besöka tävlingen. Minns så väl när jag och Gygjar var med och tävlade för många många år sedan. Det var en fantastiskt roligt tävling och man hade så bra gemenskap i laget. 
 
Strömsholmsdagarna. 
Även fast det inte är islandshästar som tävlas så är jag väldigt nyfiken på denna tävling. Tänk att se eliten när de rider i dressyr, hoppning och fälttävlan. Jag ska försöka komma iväg på denna tävling, och försöka hitta någon som vill åka dit med mig, har jag tur kanske jag får med mig pojkvännen... 
 
Kommentarer
Postat av: janet

Vilken fin blogg! :-)

Svar: Tack så mycket :)
Islycka

2018-05-16 @ 11:02:49
URL: http://Maximalisten.se
Postat av: NATALIA

Spännande :D

Svar: Ja det blir kul :)
Islycka

2018-05-16 @ 11:32:54
URL: http://nouw.com/nattis
Postat av: Freja

så mycket kul att se fram emot :D

2018-05-16 @ 17:30:56
URL: http://devote.se/frejalindsjo
Postat av: ullie

åh va massa skoj Ha en fin morgon dag kram

Svar: Ja mycket kul :) desamma!
Islycka

2018-05-17 @ 00:02:44
URL: http://weberskold.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!