www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hrimfaxi sommarcup

 
Ikväll var jag och Linn iväg för att kika på Hrimfaxis sommarcup, en tävling som kommer vara vid två olika tillfällen. Och idag var det fyrgång. Vi hejade på Tuva och Enya, och det såg mycket bra ut, fina poäng fick dem med! 
 
Linn har aldrig varit på en islandshästtävling förut (eller annan hästtävling heller för den delen) så hon tyckte det var mycket som var konstigt. Ca 30 minuter in i en klass frågade hon när tävlingen skulle börja, för dom hoppade ju inte några hinder. När jag försökte förklara varför islandhästar inte hoppade förstod hon inte riktigt vad tävlingen gick ut på haha... Hon tyckte det även var konstigt att vissa red med pinnar, och att hästen borde tycka vi ryttare är tunga. 

Mycket som kan verka konstigt med våra små islandshästar, och jag förstår att det kan vara svårt att förstå hur tävlingen går till... Synd att den inte växer och fler får veta om våra söta små hästar. Hoppning, fälttävlan och dressyr känner ju många till.
 
Nu ska jag krypa ned i sängen för att sova lite, imrgonbitti blir det lektion för Tess och förhoppningsvis kommer jag iväg till Bråvalla. 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0