www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mot Alva och Friends arena

 
Just nu sitter jag på bussen och är påväg till min kompis Alva och friends arena. Vi ska gå på sweden international horseshow. (vill hela tiden säga stockholm horse show men dom har ju bytt namn...) Jag hoppas att det kommer vara många fina hästar men det räknar jag med. Kommer dock inte se några islandshästar.

Ska även bli kul att gå på mässan, jag ska kolla efter ett par bra ridvantar samt en voljock eller schabrak. Vem vet jag kanske hittar något superfint. Vet att man kan hitta läskigt myckt fina saker så det gäller verkligen att hålla i pengarna. 

Jag och Alva kommer sitta i Nordeas Lounge, men dom skulle ha reserverade platser längre ned mot banan med. Så vi kommer nog flytta runt med. Vi kommer även få lite käk i loungen. Lyxigt värre på en Söndag som denna. 
Kommer förmodligen inte sova kvar i Stockholm ikväll utan tar nog ett tåg hem sent i natt. Eftersom Alva måste vara i skolan tidigt på Måndag morgon och jag ska jobba. 
Imorgon flyttar Lisa till Örebro på obestämd tid, hon har hittat en lägenhet några hundra meter ifrån mig. Så det blir perfekt!! Så taggad! Kommer säkert hänga hos henne redan imorgon hehe...

Kommer jag träffa några andra på Friends arena och sweden international horse show?
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0