www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Åsiktsinlägg: SIF-avels tillsalusida

 
Någonting jag nyligen kom över var att SIF-avel har en egen salusida nu, där du kan lägga upp din islandshäst till salu. För att kunna publicera din saluannons måste hästen finnas inlagd i Hestur för att du ska kunna publicera annonsen. Här kan du även lägga upp youtubeklipp på hästen, bilder och info. 
 
Detta tycker jag är riktigt bra! Jag som letar häst just nu har märkt att HästNet är snårigt och du får inte alltid alla uppgiter du önskar i annonserna. När du tittar på salusidan på SIF-avel får du upp information om stamtavla, tävlingmeriter och eventuell bedömning eftersom det är i sammarbete med WorldFengur. Jag fick vid första anvlick uppfattningen om att det endast är flotta tävlingshästar eller avelshästar som säljs via denna sida, men vid närmare anblick finns det ett brett spann av hästar. 
 
Det jag tror är att denna sida kommer användas av de som inom ett företag köper och säljer islandshästar, och inte av en enskilld person som ska sälja sin skogsmullehäst. Men det är bara vad jag tror...
 
Vad tycker ni om denna nya funktion på SIF-avel?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!