www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nytt

Tänkte uppdatera lite snabbt bara och nu är det många nya saker här, för det första, ett nytt blogginlägg på sjukt länge, det är en ny design som jag fortfarande sitter och jobbar med (den kommer bli bättre jag lovar), jag går i nya planer (hästköp), ett nytt år har det ju blivit med! 
 
Just nu sitter jag och myser framför datorn i sängen, det kommer bli en lugn fredag. Jag och Rasmus kommer inte göra mycket alls förutom att dricka ett glas vin och kika lite på Netflix.
 
Denna vecka har jag jobbat lite, men blir inte något jobb under nästa vecka, då planerar jag istället att åka ut till stallet ett par dagar. Jag kommer forstätta att uppdatera bloggen nu är planen, samt fortsätta på designen som verkligen är halvklar. Hoppas att ni får en trevlig helg, så hörs vi i veckan! 
 
En härlig bild från när vi var och tältade i somras. Det var galet kallt på natten och Rasmus ser lagom glad ut...
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!