www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagens uteritt

Idag blev det en uteritt på Funi. Jag satt i bilen och åke ut till stallet strax efter sju. Under tiden han åt sin frukost fixade och donade jag lite i stallet. Jag fyllde på lite vatten till hästarna som stod inne, samt började förbereda lite höpåsar inför kvällen. 

Uteritten vi tog var relativt lugn, vi red i naturreservatet. Det är fantastiskt fint där, men på sina ställen är det nästan lite för stenigt för min smak. Mycket skritt och trav i början, och jag tyckte Funi skötte sig fint. Vi hade samma tänk som inne på banan, och jag ville ha honom i en rund form. I Slutet gick vi över till lite mer tölt och avslutade med en härlig galopp mellan hagarna. En bra uteritt med andra ord, tror detta var första gången jag red ut på honom själv. Men det var ju inte några problem alls. 
 
Vi stannade till en liten stund vid ett av kalkbrotten, det är väldigt fint här. Nästan så jag vill ta med mig frukost och äta här nästa gång vi ska rida ut. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!