www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Musikhjälpen

Tidigt imorse gick gänget från Tenglagården upp för att göra iordning hästarna. Idag skulle de lämna över de pengar de hittils har skramlat ihop till musikhjälpen. 6.30 var det dags att göra entre i musikhjälpen, duktiga Tess och Rebecca pratade lite om våra hästar och hela 15.000:- lämnades över. Bössan är öppen tills på söndag så det finns fortfarande möjlighet att skänka en slant. http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/tenglagardens-islandshastar-for-hela-varldens-barn
 
Jag mötte upp dom på Stortorget för att fotografera denna händelse, inte varje dag islandshästarna är med i musikhjälpen och tvrutan. Missade man denna händelse går det att spola tillbaka i sändningen ifall man kikar på webben. Så det finns alltså möjlighet att se detta igen om man skulle vilja :)

 
Kommentarer
Postat av: Amanda

Häftigt!

2017-01-26 @ 14:39:23
URL: http://teamluffarligan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!